Die mooie oude stoel weer als nieuw bekleed, of die versleten vintage Gispen-fauteuil voorzien van nieuwe stof. Zo hoeft u geen afscheid te nemen van die waardevolle stoel of bank! U heeft keuze uit alle mogelijke soorten meubelstof, leer en vinyl.

Weer als nieuw

Er zijn verschillende redenen om een meubel opnieuw te laten stofferen. Sommige mensen zijn aan hun meubel gehecht omdat het een oude stoel of bank van oma betreft, of omdat de fauteuil prettig zit. Ook al is de stof versleten, met de hedendaagse stoffen en materialen kunnen wij van een oude stoel of bank weer een meubel maken dat niet onder doet voor nieuw.

We adviseren graag welke stof voor uw meubel het beste is. Uiteraard luisteren we graag naar uw wensen, die staan voorop! In ons atelier in Dronten hebben wij een uitgebreide collectie stoffen en leder waaruit u een keuze kunt maken. Ook is het mogelijk dat één van onze medewerkers u thuis bezoekt om het meubel te bekijken en u ter plaatse een vrijblijvende prijsopgaaf verstrekt.

U hoeft natuurlijk niet zelf met uw meubels te gaan sjouwen. Bij opdracht halen we uw bank of stoel op, en verrichten de werkzaamheden in ons atelier. Vervolgens leveren we het keurig op afspraak weer bij u thuis af.